0754 308 781 [email protected]
Ser De Față, Soluția Noastră Pentru Persoanele Care Au O Piele Sensibilă

Ser de față, soluția noastră pentru persoanele care au o piele sensibilă

Ser de față, soluția noastră pentru persoanele care au o piele sensibilă. Nu există doar o singură modalitate pentru pielea strălucitoare.

Ce funcționează pentru cele cu acnee arată diferit de rutina cuiva cu pielea uscată. De aceea îngrijirea pielii este atât de personală.

Este, de asemenea, un proces în continuă evoluție. E posibil ca pielea să se schimbe odată cu trecerea timpului. Asta înseamnă că poți reacționa diferit la ingrediente în diferite etape ale vieții tale.

Deci, aici mă aflu în călătoria mea de îngrijire facială. Am o piele sensibilă, care devine din ce în ce mai sensibilă pe măsură ce anii trec.

Odată cu înaintarea în vârstă apar aceleași probleme de îngrijire a pielii. Sunt acele probleme cu care se confruntă mulțe alte persoane. Putem include aici modificări ale texturii, linii fine și acnee adultă.

Continuă să citești acest articol de blog pentru a afla despre ce produs este vorba. Dacă ești interesată să afli mai multe despre noi te așteptăm să accesezi secțiunea de contact.

Ser de față: pielea sensibilă are nevoie de o atenție sporită la exfoliere

Observi modul în care vorbesc oamenii despre exfoliere. Te poate face să crezi că toată lumea trebuie să-și exfolieze pielea și să o facă zilnic. Pur și simplu nu este adevărat!

Exfolierea nu este pentru toată lumea.

Persoanele cu anumite afecțiuni ale pielii devin mai iritate odată cu exfolierea. Îi putem include aici pe cei cu pielea foarte sensibilă. Sau pe cei care utilizează anumite produse de îngrijire.

În aceste condiții, înainte de exfoliere, este important să vă cunoașteți tipul de piele. Fiți conștiente de orice sensibilitate pe care o aveți.

Cu toate acestea, exfolierea vine cu unele beneficii destul de atrăgătoare. În cazul celor care suferă de acnee, se elimină celulele moarte ale pielii.

Aceste celule pot înfunda porii, o cauză des întâlnită pentru apariția punctelor de pe față. Tot aici sunt și cele cu pielea îmbătrânită. Acestea caută să „reînvie” tonusul și să încurajeze rotația celulară.

Respectivele situații mă conduc la problema mea specială. Am pielea foarte sensibilă! Intru în categoria persoanelor pentru care exfolierea nu ar trebui să fie o prioritate.

Cu siguranță exfolierea nu trebuie să devină o regulă.

Bariera protectoare a pielii este deja destul de slăbită. Ca atare, am nevoie de tot ajutorul pe care îl pot obține pentru a funcționa corect.

Însă, pur și simplu nu mă pot abține să nu fiu ademenită de promisiunile exfolierii. Vreau porii curați și fără acumulări. Și, da, am nevoie de ajutor pentru a face față oricăror semne de îmbătrânire prematură.

Deci, ce ar trebui să fac? A fost nevoie de o cantitate semnificativă de teste pe parcursul mai multor ani. Însă, cred că am găsit cel mai bun ser de față pentru persoanele cu piele sensibilă ca mine.

Singurul exfoliant în care am încredere pentru pielea mea sensibilă

De când am descoperit acest ser de față acum câteva luni situația s-a îmbunătățit vizibil. Pentru cineva care apelează la multe produse pentru pielea iritată schimbarea poate fi dramatică.

Eu încerc să adopt atitudinea de frumusețe ce spune că „mai puțin este mai bine”. În aceste condiții, revenirea la un singur produs pentru multe situații e ceva de notat.

Ce se întâmplă de fiecare dată când mă abat de la ser și încerc un alt exfoliant? Aproape întotdeauna observ un fel de rozacee.

Pielea mea devine iritată și roșie. De asemenea, apar mici umflături furioase în jurul nasului, obrajilor și în bărbie. În funcție de produs, pielea se poate desface de pe față. Nu este o senzație prea grozavă.

Acest ser de față nu face nimic din toate acestea, chiar și după o utilizare destul de regulată. În mod obișnuit, mă refer la o aplicare de câteva ori pe săptămână.

Totuși, nu folosesc niciodată un exfoliant, zilnic. Chiar dacă e un produs ce spune că poți face asta. Am nevoie de zile în care pur și simplu folosesc soluții de hidratare și antioxidanți.

Îmi place acest ser de față nu doar pentru ceea ce nu face, ci și pentru ceea ce face. Produsul va netezi pielea, va estompa liniile fine și va tinde să închidă porii. Mai mult, o face remarcabil de repede.

În doar o săptămână tenul meu a fost mai strălucitor. Textura ușor „deluroasă” de pe obraji a fost vizibil mai puțin evidentă. Pe frunte, unde par să-mi dezvolt primele linii fine, pielea era întinsă și fermă.

Avantajele oferite de acidul lactic

Totul s-a datorat acidului lactic, un alfa-hidroxi acid (AHA). AHA sunt exfolianți care funcționează prin ruperea legăturilor dintre celulele moarte ale pielii. Astfel, elimină orice acumulare în exces.

Când vine vorba de AHA, acidul lactic are printre cele mai mari molecule din grup. Asta înseamnă că nu poate pătrunde la fel de profund în piele ca alte produse.

În aceste condiții, toată munca grea a acidului are loc pe suprafața pielii. Astfel, scade cantitatea de iritație și ajută la protejarea barierei pielii.

Piele mai hidratată cu acest ser de față

Un alt beneficiu al utilizării serului: pielea mea e mult mai hidratată. Când folosesc un produs exfoliant, sper să nu mă „usuc” prea tare.

Nu mă aștept niciodată ca rezultatul să fie o piele mai hidratată.

Hidratarea din acest ser de față apare datorită semnăturii marca squalane. Squalane este un ingredient produs în mod natural în piele ca parte a barierei noastre cutanate.

Putem să ne gândim, de exemplu, la cazul ceramidelor sau al acidului hialuronic. Când este utilizat în îngrijirea pielii, funcționează ca un emolient. În aceste condiții, ajută nivelul de hidratare, estompează liniile fine sau petele.

Concluzie

Dacă ai pielea sensibilă probabil că îți e pe bună dreptate frică de exfoliere. În timp ce altele se laudă cu pielea lor strălucitoare și tenul clar, pentru noi înseamnă altceva.

De exemplu, iritare, uscăciune, decolorare și lista poate continua cu alte probleme. Ești ca mine și cauți în continuare ceva care să încurajeze rotația celulelor pielii?

Acest amestec de acid lactic și squalane poate fi cea mai bună variantă.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top