0754 308 781 [email protected]
Plante De Interior, Descoperă Moduri Minunate Pentru Decorarea Casei

Plante de interior, descoperă moduri minunate pentru decorarea casei

Plante de interior, descoperă moduri minunate pentru decorarea casei. Cu puțin ajutor, plantele pot aduce mult stil încăperilor tale. Vremea umedă este momentul perfect pentru a vă răsfăța cu un pic de stil acele plante de interior.

În perioadele ploioase, plantele mele de interior se bucură de o „baie” și toate arată luxuriante și verzi (în cea mai mare parte, oricum!). Înainte să le aduc înăuntru, fac o mică verificare a frunzelor moarte sau a celor bolnave.

Verific nivelurile și condițiile solului și fac orice completări, după cum este necesar. Ferește-te și de eventualele insecte cere și-au făcut culcuș pe acolo! Modul în care alegeți să amenajați aceste plante de interior este, desigur, o decizie personală.

Ne place să vedem diferitele variante în care oamenii folosesc plantele în casele lor. Așadar, fii creativ! Vă vom oferi câteva sfaturi pe care să le luați în considerare pentru a vă ajuta să scoateți în evidență decorul interior. Continuați să citiți acest articol de blog în cazul în care vă aflați într-o „pană” de idei.

Plante de interior: gruparea

Acolo unde aveți spațiu, repetarea unui element de stil într-o grupare mică poate adăuga impact și coeziune designului casei. S-ar putea să vă placă să grupați câteva din același soi de plante, cum ar fi cactusul! S-ar putea ca acele aranjamente florale aduse acasă cu multă grijă să merite o expunere mai pronunțată în propria locuință.

O altă modalitate de grupare este prin culoare. Gândiți-vă la culorile care se găsesc pe frunze sau în ghivecele pe care le-ați ales. Alegeți altele care se completează reciproc, dar nu vă fie teamă să „ciocniți” culorile!

Uneori, combinarea culorilor poate face o declarație extraordinară. Depinde foarte mult de decorul din jur. Grupările pot fi un amestec de plante și alte obiecte frumoase pe care le aveți acasă.

Luați în considerare diferitele dimensiuni ale articolelor dvs. și jucați-vă cu modul în care se prezintă până când vă place!

Ghivece și pietricele

Ghiveciul în care alegeți să amplasați planta face o diferență uriașă în ceea ce privește aspectul. Reguli de alegere personală aici, dar luați în considerare planta dvs. atunci când cumpărați un ghiveci.

Alegeți un model ce are o gaură de drenaj în partea de jos pentru a evita ca solul să devină îmbibat cu apă. Unele ghivece „respiră” mai bine ca altele și folosesc întotdeauna o tavă etanșă dedesubt.

Acest lucru este deosebit de important dacă aveți podele din lemn. Alegeți un ghiveci suficient de mare pentru ca planta dvs. să crească. Dar nu atât de mare încât să fie copleșită.

Îmi plac ghivecele din lut, însă și coșurile împletite fac, de asemenea, un recipient exterior frumos. Asigurați-vă că așezați o tavă înăuntru, pentru ca ghiveciul să stea. Un mic pisoi a fost adoptat recent de familie și, ca rezultat, a trebuit să acopăr pământul cu pietricele.

Pietricelele împiedică pisicul să sape în ghivece și pe deasupra arată și foarte frumos. Ca bonus, ele par să mențină musculițele de plante la un nivel mult mai scăzut. Îți plac culorile strălucitoare sau preferi neutrele calmante? Alegeți ceea ce vă place!

Plante de interior: mari sau mici

Aruncați o privire în casa dvs. pentru spații goale pe care doriți să le umpleți. După ce ați ales un loc, (care dispune de lumină bună), luați în considerare lățimea și înălțimea spațiului.

Dacă aveți nevoie de o plantă cu o anumită înălțime, îmi place Sanseveria (planta șarpe), deoarece crește destul de înalt și cu forme sculpturale. Soiul acesta poate fi înmulțit cu ușurință din butași. În aceste condiții, odată ce ați cumpărat una, o puteți multiplica în timp.

Plantele cu „frunză elefant” se descurcă destul de bine în interior și acestea, în condiții bune, pot crește minunate și mari. Frunzele lor verzi mari creează un aspect izbitor în casa ta. Dacă aveți spații mici, dar minunate în casa dvs., nu ratați bucuria plantelor de interior.

Atrageți privirile oamenilor către un mic aranjament de cactuși sau plante suculente. Mă simt mereu atrasă de un spațiu aranjat cu plante de interior și dacă sunt mici vreau să merg chiar la ele și să „salut”!

Plantele mici pot fi la fel de atrăgătoare ca cele mari, dacă se află într-un spațiu adecvat.

Textură și culoare

Plantele și recipientele au atât de multe texturi și culori diferite. Încercați să combinați un număr de plante în același ghiveci, dacă e suficient de mare. Acesta este un mod simplu de a crea o caracteristică vizuală uimitoare pentru casa ta.

Încercați să găsiți plante cărora le plac condițiile de creștere similare pentru a le oferi șanse mai mari de a supraviețui împreună. O tavă sub un recipient mic, cum ar fi cea de cupru, compensează frumos turcoazul ghiveciului.

Suprafața strălucitoare reflectă suculența plantelor și subliniază textura acestora. Strălucirea tăvii e echilibrată de finisajul mat oferit de cochilii. Cochiliile texturate reprezintă o alternativă excelentă la pietricelele din ghivecele mai mici.

Un grup de plante de interior alese cu grijă transformă o măsuță de cafea banală într-una cu tematică de plajă.

Concluzie

Există atât de multă bucurie și dragoste în a avea câteva plante în casa ta. Sperăm să vă bucurați de ele la fel de mult ca noi. Eliberați-vă creativitatea interioară și afișați-le într-un mod care să reflecte cel mai bine planta și pe voi.

Unele încercări și erori sunt cu siguranță necesare atunci când începeți pentru prima dată. Așadar, urmăriți cu atenție plantele de interior și în curând vă veți putea bucura cu toții de o viață mai verde!

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top