0754 308 781 [email protected]
Piele, Care Sunt Cele 5 Moduri Simple De A-i Acorda O Atenție Specială

Piele, care sunt cele 5 moduri simple de a-i acorda o atenție specială

Piele, care sunt cele 5 moduri simple de a-i acorda o atenție specială. Indiferent de obiective, puțină dragoste nu strică niciodată.

Tratamentul de tip SPA poate produce cu siguranță o experiență senzorială în îngrijirea pielii. Îngrijirea cu adevărat a pielii tale necesită o abordare din toate unghiurile. Topic, da, dar și intern și chiar mental.

Fortifierea pielii și a tuturor funcțiilor sale este importantă. Este la fel de importantă ca aplicarea unui ser sau a recurge la crema barieră preferată. Sunt acele produse care vin cu ingrediente hrănitoare.

Acestea fiind spuse, te încurajăm să începi acest nou an acordând pielii mai multă atenție. Continuă să citești acest articol de blog pentru informații interesante.

Dacă vrei să afli mai multe despre noi poți accesa secțiunea de contact.

1. Trimite dragoste celulelor din piele

Când vrei să oferi pielii tale ceva dragoste, probabil că te gândești la un tratament exterior. Dar să fim clari: celulele pielii merită, de asemenea, o parte din această atenție.

Necesită un plan de acțiune ușor diferit față de o spălare pe față.

Pentru a îngriji aceste celule ale pielii trebuie să le oferi ingrediente mai hidratante. Aceste ingrediente  trebuie să fie bogate în antioxidanți

Poți apela la suplimente care ajută celulele pielii. În primul rând vorbim despre ingredientul activ al nicotinamidei ribozide (NR).

Acesta se transformă în nicotinamidă adenină dinucleotidă când este absorbită de organism. Această mică moleculă face minuni pentru a ajuta la repararea și restabilirea funcției celulare.

Rezultă celule mai energice și mai tinere ale pielii.

2. Încearcă un masaj facial

Masajul este uimitor în stimularea circulației și drenajul limfatic. Aplică un ser de față, ulei sau o cremă barieră hidratantă.

Ai nevoie de o bază pentru masaj facial astfel încât să nu ajungi cu pielea iritată. Mișcă degetele în sus și în exterior spre urechi și tâmple, ușor.

De asemenea, puteți masa cu mișcări circulare de-a lungul liniei maxilarului. Se simte minunat dacă ai tensiune în zonă. În plus, poți aplica un masaj facial complet dacă simți că este necesar acest lucru.

Indiferent cât de simplu sau complex este masajul, acțiunea crește circulația. Poate stimula producția de colagen care te ajută să păstrezi pielea fermă și suplă.

Masarea produselor te poate ajuta ca ingredientele să pătrundă mai adânc în piele. În plus, se simte și mai sublim cu o doză în plus de relaxare.

Folosește întotdeauna mâini curate și o presiune ușoară.

3. Aplică un tratament ocular cu efecte benefice pentru piele

Pentru a ușura inflamația din jurul ochilor încearcă unul din aceste tratamente ușoare. Probabil aveți la îndemână cel puțin unele dintre aceste ingrediente. Pielea va prelua substanțele nutritive mai rapid:

  • castraveți. Castraveții sunt incredibil de răcoritori. Vitamina C și acidul cofeic ajută calmarea pielii iritate și la reducerea inflamației. După demachiere, taie un castravete curat în felii și pune-le pe ochi timp de 10 minute;
  • cartofi. Cartofii conțin enzime naturale care ajută la decolorare, împreună cu astringenți naturali.  Elimină excesul de apă din piele. Pur și simplu taie un cartof crud în felii. Înmoaie acele felii în apă și pune-le pe ochi timp de 10 minute;
  • banane. Bananele au o cantitate semnificativă de potasiu. Pot ajuta la contracararea sării ce duce la retenția de lichide. Pur și simplu pasați o banană și aplicați-o sub ochi timp de 10 minute.

4. Începe o practică de recunoștință a pielii

Pielea ta prosperă în iubirea de sine și reflectă autocritica. Serios! S-ar putea să fii cineva care știe totul despre fiecare ingredient din rutina ta de îngrijire a pielii.

Totuși, dacă te uiți în oglindă, rezultatele s-ar putea să nu fie cele scontate. Cercetările au arătat chiar că stresul psihologic se poate traduce prin inflamații pe piele.

Stresul este legat de epuizarea nivelurilor de colagen, contribuind la oboseală și linii fine. S-ar putea să crezi că o „judecată” în oglindă nu face multe.

Obiceiul poate contribui la un răspuns împotriva factorilor de stres.

De aceea, experții promovează o practică de recunoștință a pielii înainte de a începe rutina. Nu numai că vă încurajează să vă iubiți pielea. Dar scăderea stresului cronic vă poate îmbunătăți și sănătatea pielii pe termen lung:

  1. verificați-vă pe voi înșivă. Fiți atente la emoțiile voastre și la modul în care pielea se simte;
  2. identifică trei lucruri pentru care îți apreciezi pielea. Iată câteva exemple! „Sunt recunoscătoare că pielea mea mă protejează de poluare”. „Sunt recunoscătoare că pielea mea este strălucitoare după o noapte de odihnă”. „Sunt recunoscătoare că petele de pe piele răspund la noul meu produs”. Nu trebuie să fie prea complicate ideile. Orice ai simți în acel moment este bine.

5. Mască de față pentru o piele răcoroasă

Nu trebuie să vă „refrigerați” fața în ceea ce privește îngrijirea pielii. Dar răcirea unor produse (în special a celor hidratante) poate îmbunătăți experiența liniștitoare.

Caz: măști hidratante, pe bază de jeleu. Pune un astfel de produs în frigider pentru doar câteva minute. Poate chiar înainte de un antrenament!

Formula se va simți ca un plus de calmare pe piele.

Oferă o experiență de răcorire după antrenament pentru a reduce temperatura internă a pielii.

Concluzie

Pentru a începe noul an cu dreptul implementează aceste practici ușoare. Ori de câte ori pielea ta are nevoie de atenție suplimentară nu mai sta pe gânduri.

Având grijă de pielea ta, atât extern cât și intern, îi oferi atenția pe care o merită. Ca urmare, poți ajunge la un ten fericit și sănătos care iradiază strălucire în jur.

Ești gravidă, alăptezi sau consumi medicamente? Consultă medicul specialist înainte de a începe o rutină suplimentară.

E optim să te consulți cu furnizorul de servicii medicale. Mai ales dacă ai luat în considerare suplimente pe care le consideri potrivite pentru tine.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top