0754 308 781 [email protected]
Organizare, 7 Sfaturi Pentru Depozitare Eficientă în Make Up

Organizare, 7 sfaturi pentru depozitare eficientă în make up

Organizare, 7 sfaturi pentru depozitare eficientă în make up.

Multe dintre noi avem o mulțime de timp suplimentar pe mâini chiar acum. Abordarea unor proiecte de organizare a casei este o modalitate excelentă de a completa acest timp.

Organizare: sfaturi utile pentru frumusețe fără griji

„Obsesia” pentru produsele înfrumusețare pur și simplu nu poate fi oprită. Cu toate acestea, am devenit adevărate experte în organizarea produselor de înfrumusețare.

Vă puneți la dispoziție vanitatea sau dulapul cu medicamente pe lista de sarcini? Citiți mai departe acest articol de blog pentru șapte sfaturi interesante.

Descoperiți cum să păstrați cel mai bine pensulele de machiaj, fardurile sau oja. Dacă vrei să afli mai multe informații despre noi poți accesa secțiunea de contact.

1. Optează pentru sertare în loc de rafturi

Păstrează-ți machiajul în sertare pentru a-l ține departe de lumina directă a soarelui. Tot acolo se află departe și de murdăria inevitabilă a vieții. Această decizie vă va păstra liber spațiul „de lucru” și vă va păstra produsele preferate în siguranță

Când te eliberezi de aglomerație, te vei simți instantaneu mai organizată. Nu va trebui să-ți faci griji că vei lovi paleta de farduri de ochi preferată de pe tejghea. Nici nu va trebui să privești cum se sparge într-un milion de bucăți mici.

Am fost acolo, știm ce senzație neplăcută poate fi.

2. Curăță și clasifică

Nu are rost să organizezi machiajul care deja a expirat sau a rămas fără o parte din proprietăți. În aceste condiții poți începe prin a sorta toate produsele tale de îngrijirea pielii în două grămezi:

  • o grămadă de păstrare:
  • o grămadă pentru aruncare.

De asemenea, nu este util să păstrezi machiajul pe care nu îl folosești niciodată. Dacă nu vă amintiți ultima dată când l-ați folosit, acesta intră în grămada de aruncare.

Pentru produsele care au lăsat în urmă recipiente goalte, reciclați-le. Puteți ajuta planeta, reducând deșeurile care ajung în natură.

Grămada care se păstrează poate fi sortată în câte categorii aveți nevoie. Vă recomandăm să grupați articolele în funcție de utilizare.

De exemplu, crema de ochi, produse pentru față, produse pentru buze și așa mai departe. Poți împărți cât de specific dorești grupele tale, dar acesta este cel mai simplu mod de a începe.

3. Economisiți spațiu pentru organizare prin recipiente stivuibile

Fiecare categorie de produse ar trebui să aibă propriul compartiment. Va trebui să optați pentru recipiente și cutii ce se potrivesc împreună și se stivuiesc ușor.

Puncte bonus dacă aceste containere sunt transparente. Va face mult mai ușoară identificarea produselor de îngrijire facială de la mărcile tale preferate.

Poți găsi organizatoare transparente din plastic în magazine de bricolaje sau cosmetică. Preferi aspectul recipientelor din lemn sau din plastic mat?

Etichetați recipientele astfel încât să știți exact ce este în interiorul fiecăreia.

4. Separați ceea ce utilizați în mod constant de restul produselor

Păstrați recipientele în ordinea celor ce sunt utilizate frecvent. Dacă nu folosiți farduri de ochi zilnic, nu poziționați recipientul deasupra. Scoateți produsele pe care le utilizați în fiecare zi și puneți-le deoparte.

Faceți din recipientul superior coșul de „produse cosmetice de zi cu zi”. În acest fel, fondul de ten, corectorul, rimelul (sau orice altceva) vor fi ușor accesibile. Faceți același lucru și cu pensulele de machiaj pe care le folosiți zilnic.

5. Organizare eficientă pentru o imagine clară de ansamblu

Cel mai probabil vă place să priviți într-o „mare” de rujuri la fel de mult ca noi. Însă, reprezintă o problemă mai ales atunci când încercați să găsiți o nuanță specifică. Sfatul nostru pentru astfel de probleme cotidiene?

Păstrați rujul cu capul în jos pentru a putea citi numele culorilor.

Același principiu se aplică pudrelor, gelurilor sau altor produse îngrijire corporală. Dacă partea superioară este clară, depozitați-le cu partea dreaptă în sus.

Dacă nu, întoarceți-le pentru a vedea eticheta. Evitați stivuirea produselor individuale una peste cealaltă. Astfel, nu trebuie să „săpați” prin ele pentru nuanța dorită.

6. Organizați pensulele de machiaj

Cel mai bun mod de a stoca periile de machiaj este să le sortați după tip. Periile pot fi împărțite în două categorii: față și ochi. Păstrarea lor separată vă va scuti de pierderea pensulei pentru ochi printre cele pufoase necesare feței tale.

Pentru „sănătatea” periilor, asigurați-vă că le depozitați în picioare, în borcane. Puteți folosi, de asemenea, un suport special pentru perii.

7. Curățați des produsele de make up

La fiecare 6 luni luați la rând și eliminați produsele expirate pe care nu le-ați folosit de la ultima organizare. Pentru a vă menține colecția demnă și în formă maximă, organizați-vă constant.

Mutați înapoi toate produsele în locul lor de drept cel puțin o dată pe lună.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top