0754 308 781 [email protected]
Narghilea, Cum Vă Puteți Aranja Propria Zonă Pentru Relaxare?

Narghilea, cum vă puteți aranja propria zonă pentru relaxare?

Narghilea, cum vă puteți aranja propria zonă pentru relaxare? Descoperă în acest articol de blog cum poți crea o atmosferă specială acasă.

Narghilea Lounge Vibes chiar din confortul propriei case

Există ceva la un lounge pentru narghilea bine pus la punct care se simte deosebit pentru participanți. Indiferent dacă este vorba de iluminare blândă, locuri confortabile sau muzică relaxantă, atmosfera e perfectă pentru o sesiune de shisha.

Dar fumatul din narghilea în confortul propriei case are și propriile sale beneficii!

Libertatea de a fuma cum vă place și ce vă place, împreună cu capacitatea de a vă deplasa, de a vă face propriile băuturi și de a vă crea propria atmosferă.

Poate că este timpul să adunăm cele două lumi împreună.

Un lounge shisha la domiciliu poate fi locul perfect pentru a fuma cu prietenii. De asemenea, poate fi o variantă ideală pentru o sesiune relaxantă singură.

E timpul să devii creativ și să-ți amenajezi propriul colț de relaxare și voie bună.

Creați-vă propriul salon chiar în confortul casei

Amenajarea unui salon de shisha la domiciliu nu necesită multă muncă. De asemenea, nu presupune o investiție considerabilă care să „înghită” o mulțime de bani.

Poate fi la fel de simplu ca setarea stării de spirit cu o iluminare ambientală și o listă de piese cool care sunt redate prin difuzoare.

O selecție bună de tutun shisha parcurge un drum lung când prietenii vin să fumeze. Gașca poate veni cu câteva băuturi răcoritoare pentru a satisface acea sete. Și iată-l, propriul tău colț pentru o sesiune de narghilea.

Glumeam… Nu te-ai gândit că amenajarea se oprește doar la aceste aspecte, așa-i? Suntem aici pentru a face totul într-un mod cât mai profesionist!

Vedem împreună cum putem amenaja un salon de narghilea cu tematică completă. Prietenii tăi îl vor iubi din prima clipă în care vor păși în încăpere. Hai să intrăm în punctele cheie pentru a vă face acest propriu salon.

Care trebuie să fie atmosfera într-un salon pentru narghilea?

Pentru cei care doresc să facă ceva mai mult și să transforme complet o cameră în salonul lor personal de shisha, tema este totul. Puteți merge pe varianta cu nopți arabe, moderne și de ultimă generație ori  mediteraneene, vibrații hippie sau ceva diferit și unic.

De exemplu, o senzație extraterestră. Indiferent de tema pe care o alegeți, respectați-o în toată camera. Alegerea muzicii, iluminatul și decorul trebuie să funcționeze împreună pentru ca aspectul general să ofere acea atmosferă pe care o căutați.

1. Scaune confortabile

Scaunele confortabile sunt obligatorii în orice salon pentru shisha care se respectă. Nimeni nu vrea să fie într-o continuă mișcare pentru a se simți confortabil în timp ce fumează.

De exemplu, aveți nevoie de perne mari și moi sau un fotoliu XL în care să vă „scufundați”. E important ca prin modul în care vă așezați să vă bucurați de aromele oferite de shisha.

Încă o dată, asigurați-vă că aspectul scaunelor se potrivește temei alese pentru salon.

2. Iluminarea stării de spirit

Iluminatul este deosebit de important pentru întregirea atmosferei dintr-un salon de shisha. În cazul unui lounge modern, lăsați strălucirea LED-urilor să „inunde” camera.

Pentru un aspect mai clasic, lămpile calde, lumânările sau spoturile care își schimbă culoarea vor face trucul. Optezi pentru vibrația hippie ca temă centrală pentru salon?

Știi că a trebuit să menționez lămpile de lavă. O regulă, absolut nici o iluminare fluorescentă! O cameră întunecată cu lumini de accent este calea de urmat în toate cazurile.

3. Alegeri muzicale inspirate care să acompanieze sesiunea de narghilea

Muzica încheie amenajarea oricărui salon pentru shisha. Potriviți-vă muzica pentru ca aceasta să fie în ton cu restul încăperii și lăsați-o să se audă doar în surdină.

Când vine vorba despre muzică nu doar stilul ales este important. Aveți grijă la sonorizare. O sesiune de narghilea este cea mai frumoasă alături de prietenii tăi.

Acest lucru nu se poate întâmpla atunci când nu vă puteți auzi reciproc din cauza decibelilor.

Accesorii de narghilea pentru a-ți amenaja propriul salon

1. Accesorii esențiale pentru shisha

Unele accesorii pentru narghilea sunt esențiale în orice salon în care se desfășoară o sesiune de shisha. Pentru a găzdui o petrecere cu narghilea în care ai mai mulți invitați o să ai nevoie de aceste accesorii.

În primul rând este necesar un suport de cărbune extra-mare. În acest mod se poate muta în siguranță cărbunele fierbinte de nucă de cocos în cantități mari.

Trebuie să-i ții pe narghilea! Mai apoi, sunt foarte utile furtunurile de unică folosință sau doar furtunuri suplimentare în funcție de câți invitați ai.

O altă variantă este schimbarea doar a vârfului care intră în contact cu gura. Este important ca prietenii să se simtă în siguranță și să păstrezi nivelul de igienă cât mai ridicat.

Vorbind despre furtunuri suplimentare, o narghilea cu furtun multiplu poate fi o idee bună atunci când împărțiți un fum cu alte persoane.

Nu în ultimul rând, asigurați-vă că aveți o selecție cât mai largă de arome de shisha. Aceasta este poate cea mai importantă piesă pentru satisfacerea oaspeților.

Lasă-i pe prietenii tăi să-și aleagă aromele pe care vor să le fumeze. Nici opțiunile pentru acele sesiuni de fumat solo nu sunt rele…

2. Accesorii extra care poate vă interesează

Adăugați câteva caracteristici în lounge-ul de acasă pentru a ridica sesiunea de shisha la noi standarde. O bază de narghilea cu lumină LED este perfectă pentru salonul modern.

Lăsați efectul de schimbare a luminii să preia orice cameră.

Cleștele de narghilea de înaltă calitate oferă o senzație mai deosebită oricărei sesiuni de shisha. Nu în ultimul rând, un dispozitiv de gestionare a căldurii reprezintă „cireașa de pe tortul” sesiunii de fumat!

Găsiți toate consumabilele necesare pentru shisha la shishamaster.ro

Când sunteți gata să vă amenajați noul salon de narghilea la domiciliu, vizitați shishamaster.ro. În acest mod puteți aproviziona încăperea preferată a casei cu cele mai bune accesorii pentru shisha.

Fie că vorbim despre aprinzătoare, clești, furtunuri sau diverse sortimente de cărbune, pe toate le veți găsi doar aici. Indiferent de tema aleasă, aspectul sau simțul salonului tău, avem elementele esențiale pentru a te bucura de o experiență de neuitat!

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top