0754 308 781 [email protected]
Îngrijirea Părului, 3 Greșeli Majore Pe Care Le Vedem Tot Timpul

Îngrijirea părului, 3 greșeli majore pe care le vedem tot timpul

Îngrijirea părului, 3 greșeli majore pe care le vedem tot timpul. Nevoile de frumusețe ale tuturor sunt diferite, la fel ca soluțiile. Folosiți produse pentru baie și duș, de la https://www.cleansea.ro.

Ceea ce faci zilnic pentru părul, pielea și corpul tău nu va funcționa pentru mine. De aceea frumusețea este un efort profund personal.

Îngrijirea părului este strâns legată de persoana ta

Acest lucru este valabil mai ales în ceea ce privește activitățile de îngrijirea părului. Nu numai că trebuie să te preocupe tipul de păr. În plus, scalpul intră în joc într-un mod major.

La fel și stilul vostru de viață.

Așadar, chiar și activitățile elementare precum descurcarea părului pot duce la reguli multiple. De multe ori acestea vin în conflict cu alte linii directoare de urmat.

Acestea fiind spuse, există unele obiceiuri care chiar funcționează peste tot. Caz elocvent? Următoarele greșeli pe care le prezentăm în acest articol de blog. Nu trebuie să îți faci griji! Am venit „înarmați” cu cele mai ușoare soluții.

1. Nu protejezi părul de daunele cauzate de căldură

Styling-ul cu căldură (când e o activitate zilnică) poate lăsa urme pe părul tău. Instrumentele fierbinți funcționează prin descompunerea legăturilor de keratină ale părului.

În acest mod, se pot remodela într-o nouă formă și textură. Fie că se trece direct la bucle dintr-un păr neted sau de la bucle la păr drept cu o placă.

După cum ți-ai putea imagina, acest proces repetat va afecta integritatea legăturilor părului. În plus, căldura poate afecta și mai mult suprafața cuticulei.

Instrumentele fierbinți pot fi chiar mai dăunătoare decât colorarea părului.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face pentru sănătatea părului? Acoperiți firele cu o barieră protectoare înainte de a folosi un uscător sau instrument fierbinte.

Protectoarele împotriva căldurii formează un sigiliu în jurul firului de păr. În esență, se creează un strat protector între temperaturile ridicate și firul de păr.

Părul primește antioxidanți și hidratare pe termen lung.

În cele din urmă, trebuie să ținem cont de modul de utilizare. Asigurați-vă că vă acoperiți întregul cap și toate firele de păr. Mai ales dacă intenționezi să coafezi peste tot.

Doar stropind vârfurile, zonele superioare nu vor face nimic pentru restul firului de păr.  La urma urmei, nu există nicio proprietate tranzitivă în îngrijirea părului.

2. Folosești doar substanțe topice pentru îngrijirea părului

Substanțele topice pot aduce multe beneficii pentru părul pe care îl ai deja. O mască bună adaugă un strat de hidratant și de vitamine.

Un exfoliant al pielii capului poate îndepărta resturile și acumularea de pe foliculii de păr. Alte produse cosmetice pot ajuta părul să sigileze hidratarea pe tot parcursul zilei.

Pe de altă parte, acestea nu fac nimic pentru părul care crește.

Indiferent de cât de mult produs de styling sau cremă de lux ai pus pe fire, nu vor face prea multe dacă părul tău este slab și deficitar din punct de vedere structural.

Acesta este motivul pentru care experții recomandă suplimente de colagen sau biotină. Suplimentele de colagen sunt fabricate din peptide de colagen hidrolizate.

Acestea sunt în esență doar aminoacizi cu lanț scurt.

Aminoacizii sunt elementele constitutive ale keratinei, proteina care formează părul tău. Prin furnizarea organismului de substanțe nutritive adecvate încurajați sănătatea scalpului. Și, în mod ideal, sănătatea generală a părului.

Biotina, o formă de vitamina B, are mai multe beneficii puternice asupra sănătății părului tău. De fapt, subțierea părului și căderea sunt simptome frecvente ale deficitului de biotină.

Respectivul deficit poate fi susținut cu ajutorul suplimentului. Se crede că promovează în mod natural creșterea sănătoasă a părului deoarece este implicată și în producția de keratină.

În cadrul unui studiu mic, femeile cu păr subțire au raportat o îmbunătățire semnificativă. De exemplu, atunci când au folosit biotină în comparație cu cele cărora li s-a administrat placebo.

3. Îți maltratezi scalpul

În ciuda gamei de produse de îngrijire a părului și a creșterii interesului și educației, experții observă că oamenii încă își maltratează scalpul.

Există oameni ce lasă diverse produse sau acumulări pentru prea mult timp. Aceștia nu oferă scalpului o exfoliere adecvată.

La celălalt capăt al spectrului, există cei care exagerează când vine vorba despre curățare. Își „dezbracă” pielea delicată de uleiurile sale naturale, dezechilibrând producția de sebum.

Doar tu vei ști care sunt nevoile tale specifice de bază ale scalpului, tipul de păr și stilul de viață. În final, totul se rezumă la educație.

Descoperă diferiții factori implicați atunci când vine vorba de sănătatea scalpului și a părului. Mai apoi, poți regla comportamentele în funcție de asta.

Concluzie

Crezi că ai nevoie de ajutor pentru a „traduce” limbajul scalpului? Există mai multe semne de căutat care te pot ajuta să îți dai seama care este problema.

Te confrunți cu acumulări sau inflamații dureroase? Sunt semne că trebuie să exfoliezi mai mult zona. La celălalt capăt al spectrului, dacă pielea este strânsă poate fi un semn că scalpul e prea uscat.

Într-o astfel de situație trebuie să te hidratezi cu uleiuri pentru scalp.

Sunteți gravidă, alăptați sau luați medicamente? Consultați-vă medicul înainte de a începe o rutină suplimentară.

Este întotdeauna optim să vă consultați cu un furnizor de servicii medicale. Mai ales atunci când luați în considerare ce suplimente sunt potrivite pentru dvs.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top