0754 308 781 [email protected]
Îngrijire, 3 Obiceiuri La Care Poți Renunța și Ce Trebuie Să Faci în Schimb

Îngrijire, 3 obiceiuri la care poți renunța și ce trebuie să faci în schimb

Îngrijire, 3 obiceiuri la care poți renunța și ce trebuie să faci în schimb. Anul 2021 a venit cu o serie de transformări benefice.

La sfârșitul fiecărui an, atât de mulți dintre noi ne luăm o clipă de meditare. Reflectăm și ne gândim la ce lecții am obținut din lunile anterioare.

În mod ideal, intrăm în anul nou mai buni și mai informați.

Nu mă pot abține să nu-mi evaluez opțiunile de îngrijire a pielii din ultimele 12 luni. În calitate de editor de frumusețe, încerc în mod constant rutine actualizate. Evaluez cercetări de ultimă oră și mă uit critic la tendințele emergente.

În acest fel, pot să le „diger” pe toate. Pot să mă gândesc la cât de bine pot folosi îngrijirea inteligentă a pielii în avantajul meu.

Ei bine, m-am uitat în urmă la îngrijirea pielii. Iată trei obiceiuri pe care încerc să le evit și ce pot face în locul lor. Dacă dorești să afli mai multe despre noi poți accesa secțiunea de contact a website-ului.

Obiceiul de îngrijire a pielii: reacție excesivă

Vedeți o erupție a pielii? Aveți pielea iritată sau orice alte afecțiuni? S-ar putea să vă simțiți tentate să intrați cu viteză maximă în „modul” de acțiune.

Este ceea ce am fost instruiți să facem prin marketing-ul de îngrijire a pielii de atât de mult timp. Lupta împotriva petelor, atacarea ridurilor, abordarea cât mai rapidă a erupțiilor.

În cea mai mare parte aceste fraze și încurajări nu vin cu intenții rele. Recunosc faptul că, atunci când avem probleme, ne place să le tratatăm repede.

Problema apare când încercăm să ne vindecăm și facem prea multe prea repede. Cel mai adesea, acest plan se dă înapoi și ajungem să începem un ciclu vicios.

Remedierea:

Recalificați-vă obiceiurile de îngrijire a pielii pentru a vă gândi la longevitate, nu la soluții rapide. Ce se întâmplă odată ce ați făcut această schimbare a mentalității?

Sunteți mai capabile să vă îndreptați cu grijă spre pielea voastră în loc să o atacați. Nu exfoliați și nu folosiți ingrediente active dure în timpul unei perioade de sensibilitate.

Chiar dacă doriți să lucrați la ridurile mai adânci sau să tratați o pată.

Niciun ingredient activ nu poate să-și îndeplinească rolul dacă ai o piele iritată. Calmează tenul pentru a reveni la optimizarea propriilor funcții de autovindecare.

Cum arată asta în viața reală? Ai regimul tău săptămânal de exfoliere și rămâi la el. Chiar și atunci când ești tentă să adaugi o exfoliere extra-puternică în timpul unei erupții.

Înțelege că pielea pur și simplu nu poate tolera retinol, zilnic. Chiar dacă vrei să-i folosești proprietățile antirid. Mai ales dacă folosești tonicul doar la fiecare două sau trei zile.

Și, bineînțeles, înseamnă să folosești ingrediente antiinflamatoare și liniștitoare. Le poți folosi cu aceeași vervă și poftă ca în cazul produselor exfoliante.

Obiceiul de îngrijire a pielii: uiți să sigilezi bariera protectoare

Anul trecut am petrecut mult timp cercetând și examinând sănătatea barierei pielii. Atât pentru mine, cât și în general. Multe din problemele noastre de piele pot fi urmărite la funcția de barieră a pielii.

Ne protejează de răni, umiditate, frig, căldură, soare, vânt, bacterii etc. O barieră sănătoasă e esențială pentru funcția normală a pielii.

Din păcate, multe dintre noi am compromis sănătatea barierei.

Remedierea:

Există multe lucruri de luat în considerare atunci când vă uitați la sănătatea barierei pielii. Primul este legat de obiceiul de mai sus. Nu mai exagerați! Dar, de multe ori, nu este suficient.

Pentru multe dintre noi trebuie să ne întărim în mod activ bariera protectoare. De exemplu, aplicarea de creme hidratante (crema barieră). Includem hrănirea microbiomului pielii și completarea rezervelor naturale de ceramide aici.

Topic, căutați articole de îngrijire pline de acizi grași naturali, antioxidanți și emolienți. De asemenea, ar trebui să luați în considerare îngrijirea pielii cu produse biotice.

În cele din urmă, luați în considerare suplimente de ceramide. Vă ajută corpul să-și umple rezervele în mod natural. Ceramidele acționează ca un agent de etanșare în piele.

Mențin apa înăuntru și blochează iritanții.

Suplimentele de fitoceramidă sunt eficiente în a menține pielea hidratată. Într-un studiu, participanții cu pielea uscată au luat un ulei din extract de grâu.

Acest grâu era bogat în fitoceramide. După trei luni, participanții au văzut o îmbunătățire de până la 35% a hidratării pielii. În altul, participanții au văzut o hidratare a pielii îmbunătățită după doar 15 zile.

Obiceiul de îngrijire a pielii: ignorarea a tot ceea ce se află sub bărbie

Fața ta primește toată atenția în îngrijirea pielii (până la urmă tinde să fie cea mai vizibilă). Îmi place să le reamintesc oamenilor că pielea este un organ.

Funcționează cel mai bine atunci când o tratezi corect.

Așa că nu mai uitați de restul zonelor. Nu mai eliminați hidratarea de la gât în jos. Amintiți-vă că pielea (toată) este o reflectare a sănătății voastre generale.

Remedierea:

Fă-ți rutina de îngrijire a corpului la fel de atrăgătoare ca cea a feței. Asta înseamnă să găsești produse cu o textură generoasă, formulate inteligent.

Găsiți formule care utilizează ingrediente curate, eficiente și puternice.

Acest lucru este valabil mai ales pentru mâini. Știm că acea piele de pe mâini se confruntă cu multe provocări acum. De la spălarea întru-un ritm crescut și până la produsele de dezinfectare.

Cel mai probabil au nevoie de cât de mult ajutor pot obține. Găsește săpunuri de mână care au uleiuri și hidratante. Nu uitați să aveți la îndemână o cremă hidratantă, la fel cum faceți cu un balsam de buze.

Atenție!

Ești gravidă, alăptezi sau consumi medicamente? Consultă medicul înainte de a începe o nouă rutină suplimentară.

Este întotdeauna optim să te consulți cu un furnizor de servicii medicale. Mai ales atunci când ai luat în considerare ce suplimente sunt potrivite pentru tine.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back To Top