0754 308 781 [email protected]
In, îmbrăcăminte Sofisticată Pentru Vremea Călduroasă De Afară

In, îmbrăcăminte sofisticată pentru vremea călduroasă de afară

In, îmbrăcăminte sofisticată pentru vremea călduroasă de afară. Vezi în acest articol de blog ultimele noutăți în materie de haine din in.

Oricine se poate îmbrăca pentru iarnă, este ușor. Alegeți câteva straturi de bază, schimbați texturile și încheiați „afacerea” încălțând cele mai grozave cizme.

Vara, pe de altă parte, poate fi mult mai dificilă. Temperaturile crescânde vă reduc cea mai mare parte a hainelor la irelevanța din spatele garderobei pentru multe luni.

Cu mai puține articole de îmbrăcăminte la îndemână este necesară o finețe sartorială reală.

Dar există un secret printre cele mai înțelepte idei vestimentare pentru bărbați. O țesătură minunată care vă păstrează în același timp răcoros și confortabil. Numele ei? Inul!

Această țesătură veselă, prietenoasă cu vara, este de bază în multe colecții din haine bărbați. Multe din aceste articolele de îmbrăcăminte bărbați sunt fabricate folosind doar cele mai fine materiale.

Când vine vorba de cămăși, pantaloni scurți și pantaloni de in, lucrurile nu sunt diferite.

Garderoba dvs. de vară nu are deja această țesătură aerisită și relaxată? E momentul să corectați aceste neajunsuri. De la ce să cumperi până la cum să o porți, iată tot ce trebuie să știi.

Pentru dragostea de in

Dar mai întâi, ce face ca hainele din in să fie atât de speciale? Răspunsul poate fi urmărit în calitățile ei excepționale.

Pur și simplu, este cel mai bun dintre cei mai buni. Inul realizează un echilibru perfect între moliciune și confort cu rezistența și durabilitatea.

În aceste condiții, rezultă articole vestimentare care stau frumos pe corp. Își păstrează forma, devenind și mai bune odată cu înaintarea în vârstă.

Piese vestimentare cheie din in

Cămașa

Când cumpărați obiecte vestimentare din in, o cămașă ar trebui să fie în partea de sus a listei. Această alegere relaxantă de vară poate fi dată de o îmbrăcăminte din in.

Reprezintă alternativa perfectă la cămașa Oxford pe care o porți restul anului. Există opțiuni diferite în legătură cu acest favorit al lunilor calde de vară.

În primul rând, o cămașă din in cu guler clasic, disponibilă într-o gamă de culori și modele. Acoperă de la albul tradițional la coral și tot ceea ce este între ele.

În continuare, există modele cu bandă la guler. Acestea pot veni cu închideri butonate la trei sferturi pentru o întorsătură la silueta clasică.

Și, în cele din urmă, putem avea o cămașă clasică din in ce vine cu mâneci lungi. De asemenea, se va putea adăuga o bandă la guler pentru un aspect mai casual.

Pantaloni scurți

În ceea ce privește pantalonii scurți, există o tendință în rândul bărbaților de a respecta trei stiluri cheie:

  1. chino;
  2. croite;
  3. trei sferturi.

Inul este adesea trecut cu vederea, ceea ce este o rușine, în opinia noastră umilă. Acest material oferă una dintre cele mai bune propuneri de confort, stil și natură practică.

Puțin probabil să găsiți toate aceste calități în alt tip de îmbrăcăminte de vară.

Pantalonii scurți din bumbac și in oferă o alternativă premium la unele dintre cele mai populare stiluri scurte. Observați combinația dintre țesăturile ușoare și stilul clasic.

Înseamnă că acești pantaloni scurți pot ajunge foarte bine de pe plajă direct în bar. În aceste condiții, reprezintă un plus versatil pentru orice garderobă masculină fashion de vacanță.

Pantalonii lungi din in

Îmbrăcămintea completă pentru picioare este notoriu dificilă de ales în lunile de vară. Blugii, chinoii și pantalonii de costum reprezintă stilurile care în mod normal ne ajută pe vreme bună sau rea.

Însă se pot dovedi „fierbinți” și inconfortabili când mercurul din termometre crește. Vă recomandăm să optați pentru o pereche (sau mai multe) de pantaloni din in.

Pantalonii lungi din in reprezintă soluția perfectă pentru zilele călduroase de vară, dar în care trebuie să păstrezi un aspect office.

La fel ca toate articolele din in, țesătura este de înaltă calitate și se simte la fel de bine pe cum arată. În plus, pantalonii sunt disponibili într-o gamă diversificată de culori pentru a se potrivi fiecărui gust.

De asemenea, pot veni într-o potrivire cambrată versatilă și modernă. Se vor putea asorta foarte bine unor largi varietăți de ținute și stiluri de pantofi.

Cum să porți îmbrăcămintea din in

1. Smart de vară

A alege îmbrăcămintea pentru ocaziile smart de peste vară este o activitate destul de dificilă. Cămășile tradiționale din bumbac și greutatea dată de lână nu reprezintă alegeri confortabile.

Mai ales odată cu creșterea mercurului din termometre și a apariției soarelui dogoritor pe cer. Cum poți să te păstrezi „fresh”, dar să arăți totuși bine? Răspunsul se găsește în hainele din in.

Aici păstrăm un sentiment de rafinament utilizând o combinație atemporală de pantaloni bleumarin și o cămașă verde kaki, dar din in, astfel încât să fie mai potrivită pentru sezon.

Un guler cu bandă vă permite să renunțați la cravată și să slăbiți puțin nasturele de sus. În același timp, manșetele mânecilor mențin lucrurile relaxate, dar rafinate.

2. Gata de călătorie

Amestecul caracteristic al confortului și răcorii oferit de in îl face perfect în a călători cu stil. Acea ținută valorifică avantajele prin încorporarea unora dintre cele mai comode și mai casual stiluri de in.

Alegeți un ansamblu care arată la fel atât acasă, cât și la aeroport sau în restaurant.

Se poate alege o cămașă dintr-un amestec de tricot și in. Se combină cele mai bune părți ale ambelor țesături, rezultând un finisaj elastic, moale și respirabil.

Aspectul materialului aduce, de asemenea, o notă frumoasă de textură.

Pantalonii lungi de in oferă acel compromis perfect între cei scurți și pantalonii pentru jogging. Sunt confortabili, dar totuși smart, și lasă picioarele să respire.

3. Tonuri de pământ

Albul este culoarea preferată atunci când vine vorba despre in. Cu toate acestea, textura caracteristică a țesăturii se pretează bine și altor nuanțe.

Tonurile pământului (verde, bej, vișiniu sau muștar) tind să funcționeze deosebit de bine cu inul. În plus avem avantajul că pot fi combinate cu un efect deosebit.

O abordare infailibilă e de a folosi îmbrăcăminte ușoară pentru picioare (pantaloni scurți sau pantaloni) cu un top mai închis la culoare.

Contrastul rezultat funcționează pentru a crea aspectul perfect echilibrat. Poate fi ușor construit cu tricotaje tonale sau o jachetă cu nuanțe complementare. Alegerile ideale pentru vacanțe și seri de vară.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top