0754 308 781 [email protected]
Crema De Ochi, 6 Pași Simpli De Aplicare și Sfaturile Experților

Crema de ochi, 6 pași simpli de aplicare și sfaturile experților

Crema de ochi, 6 pași simpli de aplicare și sfaturile experților. La prima vedere, aplicarea cremei de ochi pare un proces simplu.

Doar aplicați puțin și gata, nu-i așa? Cel puțin așa fac profesioniștii să arate, cu pielea delicată și precizie la nivel de expert. Cu toate acestea, de obicei, nu este chiar atât de simplu.

Crema de ochi are nevoie de o atenție specială

În funcție de crema de ochi pe care o alegeți, este posibil să fie necesare anumite abordări mai nuanțate. Doar în acest mod puteți profita pe deplin de beneficiile unor produse cosmetice.

Zona ochilor este cea mai subțire și cu cea mai delicată piele de pe față. Este prima zonă care trădează îmbătrânirea, oboseala sau o „noapte albă”.

Cu atât de multe motive, trebuie să vă asigurați că aplicați corect produsele de sub ochi. Am analizat în acest articol de blog modalitatea de aplicare a cremei de ochi ca o profesionistă:

Pasul 1: Alegerea produsului

Probabil cea mai importantă parte a aplicării cremei de ochi. Trebuie să fii inteligentă cu privire la ingredientele tale. Cineva care speră să alunge cearcănele poate avea nevoie de un produs diferit de cineva care încearcă să netezească liniile fine.

Lista de mai jos este neexhaustivă. Aruncați o privire rapidă pentru a determina care tratamente sunt cele mai bune pentru diferite situații:

  • pungi sub ochi: căutați o cremă de ochi pe bază de cafeină. Cafeina comprimă vasele de sânge din piele. Poate ajuta la reducerea înroșirii și a inflamației, ambele putând duce la umflături. Extractul de banană este un alt ingredient util. Nivelul ridicat de potasiu din banane ajută la contracararea sării ce duce la retenția de lichide;
  • liniile fine: căutați creme pe bază de alge. Pot inhiba enzimele care descompun colagenul și ajută la gestionarea foto-îmbătrânirii. Stimularea producției de colagen ajută la menținerea pielii ferme. Ingredientele bogate în antioxidanți ajută la gestionarea stresului oxidativ care poate duce la linii fine;
  • cearcănele: ingredientele de top sunt vitamina C, arbutina, acidul kojic sau niacinamida. Cafeina face minuni deoarece are și proprietăți antioxidante. Dermatologii susțin că „trezesc” pielea ce are un aspect obosit;
  • pielea uscată: pentru descuamare, iritare sau uscăciune generală, încercați ingredientele hidratante. Gândiți-vă la acidul hialuronic, aloe vera, ovăzul coloidal și așa mai departe.

Puteți găsi o cremă de ochi ce are ingredientele din fiecare categorie într-un singur produs. Identificați-vă principalul motiv de îngrijorare de sub ochi. Încercați să găsiți aceste ingrediente în prima linie a formulei.

Pasul 2: Aflați când trebuie să utilizați crema de ochi

O întrebare obișnuită pe care o primesc experții în frumusețe. În ce moment adaug o cremă de ochi la rutina pentru îngrijirea pielii? Din nou, aruncați o privire la respectivele ingrediente de pe recipientul produsului!

Crema de ochi conține ingrediente active (cafeina, vitamina C și altele asemenea)? Ar trebui să o aplicați pe pielea curată. Astfel, ingredientele menționate își pot face treaba cel mai eficient.

O cremă de ochi subțire nu poate pătrunde printr-o zonă hidratată.

Aveți la dispoziție un produs cremos ce hidratează sub ochi? Îl puteți aplica după ser, alături de crema hidratantă. Cremele de ochi nuanțate pot fi aplicate la sfârșit. Sunt mai mult un hibrid de îngrijire a pielii/anticearcăn.

Pasul 3: Utilizați o cantitate redusă de cremă

Acum, să intrăm în etapa de aplicare efectivă a produsul de îngrijire facială. Puțin parcurge un drum lung când vine vorba despre crema de ochi.

Majoritatea experților recomandă doar o cantitate cât mărimea unui bob de mazăre pentru zona de sub ochi. Dacă folosiți prea mult produs, îl puteți introduce în ochi.

Situația poate duce la iritații, deoarece zona este deosebit de sensibilă.

Observați milia în jurul ochilor (apare în jurul ochilor și al buzelor unde pielea este mai subțire)? Acesta poate fi un semn că fie folosiți prea mult produs, fie este unul prea greu pentru pielea ta.

Vedeți, cremele și uleiurile prea grele pot prinde cheratina în pori. Astfel, pot provoca acele mici umflături albe sau galbene. Acesta este motivul pentru care experții recomandă verificarea produselor de îngrijire a pielii ca prim pas.

Pasul 4: Atingeți ușor de-a lungul zonei de sub ochi

S-ar putea să vă placă să lucrați cu seruri și hidratante apelând la un masaj delicat. Țineți cont că zona ochilor e mult mai subțire și delicată. O presiune prea mare poate afecta pielea fragilă.

O astfel de situație nu poate decât să exacerbeze liniile fine și iritarea. Aplicați foarte ușor o cremă pentru ochi. Pielea de acolo este atât de delicată și sensibilă.

Întindeți cantitatea de produs într-un semicerc de-a lungul zonei de sub ochi. Atingeți cât mai ușor cu degetul pentru a intra în piele.

Pasul 5: Mutați-vă sub sprâncene cu crema de ochi

Vă puteți aventura până la osul frunții, continuând cu atingeri ușoare. Asigurați-vă că nu coborâți prea mult în zona pleoapelor. Din nou, nu doriți să vă introduceți produsul în ochi sau să iritați pleoapele.

Pasul 6: Lăsați produsul să acționeze timp de aproximativ un minut

Mai ales dacă intenționați să purtați machiaj, lăsați produsul să intre în piele înainte de a continua. Nu aplicați un corector sau o protecție solară prea repede. Acțiunea poate afecta eficiența produsului și vă periclitează machiajul.

Lăsați ingredientele active să-și facă datoria! Nu trebuie să așteptați prea mult. Aproximativ 30 de secunde până la un minut ar trebui să fie suficient și apoi puteți continua.

Sfaturi suplimentare pentru crema de ochi

Însă, există și câteva modalități de a le oferi ochilor ceva mai mult. Pentru zilele în care îți vine să-ți răsfeți ochii, aruncă o privire mai jos:

  • păstrați-o în frigider: vă amintiți când am discutat despre vasoconstricție? Temperatura scăzută poate strânge vasele de sânge din piele. Depozitați produsul în frigider câteva minute înainte de aplicare. Veți avea o senzație minunată de răcoare ce însoțește aplicarea cremei;
  • ciupiți sprâncenele: puteți termina tratamentul cu crema de ochi prin mici ciupituri pe osul sprâncenei. Pot ajuta la stimularea circulației și la lift. Ciupirea sprâncenelor are rădăcini în medicina ayurvedică. Menită să vizeze anumite puncte de presiune, reduce umflăturile și liniile fine. Din nou, fiți blânde cu zona ochilor;
  • utilizați un instrument de masaj: vă puteți oferi un masaj delicat. Doar fiți foarte atente cu zona fragilă. Folosiți greutatea instrumentului doar pentru a aluneca pe piele după aplicarea cremei de ochi. Cu siguranță nu este necesar să folosiți instrumentul de fiecare dată când aplicați crema pentru ochi. Dacă aveți instrumentul, este un mic tratament distractiv ce ajută la diminuarea umflăturilor.

Concluzie

Cremele pentru ochi pot acoperi doar o suprafață mică. Cu toate acestea, formulele încercate pot funcționa ca prin farmec, presupunând că le folosiți corect.

Urmați pașii de mai sus pentru a aplica produsul ca o profesionistă. Pentru informații despre activitatea noastră poți intra în contact cu un reprezentant al echipei.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back To Top