0754 308 781 [email protected]
Breton, 8 Sfaturi Pentru Coafarea Până La Perfecțiune, Indiferent De Păr

Breton, 8 sfaturi pentru coafarea până la perfecțiune, indiferent de păr

Breton, 8 sfaturi pentru coafarea până la perfecțiune, indiferent de păr. Termenul „breton fără efort” este oarecum o enigmă.

Să se știe: adesea, acele fire nu cad în mod magic. Mai degrabă, pot ieși în unghiuri ciudate, încurcături și, bineînțeles, alte rezultate nedorite.

Un breton aranjat nu este un look pentru cineva care vrea doar să se spele și atât. E nevoie de ceva stil pentru a arăta cât mai bine.

Stilul nu este prea solicitant, dar este necesar un fel de întreținere.

În acest articol de blog vedem modul de coafare pentru un breton așa cum îți dorești. Indiferent de tipul de păr, există o soluție pentru orice. Dacă vrei să afli mai multe despre noi poți accesa secțiunea de contact!

1. Usucă acel breton dintr-o parte în alta

Dacă ai nevoie de o uscare rapidă, poți folosi instrumente fierbinți în avantajul tău. Secretul stilistului pentru coafarea bretonului este să folosești o perie plată cu un uscător.

Creează un „X” pe toată lungimea acelui breton. Împinge părul înainte și înapoi pentru a elimina orice aspecte nedorite ca urmare a uscării.

2. Usucă bretonul de sus în jos

Singurul avertisment la tehnica de uscare laterală este dacă ai breton bont. În această variantă firele de păr vin, de obicei, drepte, toate la aceeași lungime.

Dacă usuci bretonul de sus în jos poți obține un aspect elegant, neted și cu stil. Cu o perie paletă poți peria în partea de sus a bretonului, uscând în cea de jos.

3. Piaptănă înainte acel breton, nu pe sub

Un mic sfat de pieptănat! Dacă ai de gând să îți usuci bretonul, stiliștii recomandă pieptănatul înainte. Când ai pieptănat în sus sub aerul cald, creezi o formă rotunjită și voluminoasă în partea de superioară.

Desigur, cu excepția cazului în care acesta este aspectul pe care îl cauți. Pieptănatul sub breton poate modifica modelele de creștere. Deci, asigurați-vă că pieptănați fie în lateral, fie la un unghi descendent.

4. Folosește degetele pentru un look special

Iată când ar trebui să renunți complet la pieptănat. Dacă ai un breton texturat poți să folosești degetele pentru a muta firele la locul potrivit.

Periile oferă o textură mai fină în timp ce degetele te ajută cu acel aspect mai special.

5. Pentru o uscare la aer, răsucește firele din breton

La fel ca în majoritatea tehnicilor de styling, nu vă fie teamă să vă sprijiniți pe produse. Poți utiliza un gel soft-hold pentru controlul bretonului.

De asemenea, te poți folosi de o cremă pentru bucle. În aceste condiții poți obține acel aspect complet. Apoi, le poți răsuci cum dorești înainte de a le permite să se fixeze și să se usuce.

Poți apela la o „coafare” ușoară cu degetele pentru un control maxim. Pur și simplu separați bretonul în secțiuni sub formă de triunghi. Mai apoi, răsucește aceste porțiuni în jurul degetului, bucată cu bucată.

6. Fixează firele de păr înapoi

Îți dorești un breton despărțit în două secțiuni sub formă de cortină? Îți recomand să asiguri secțiunile cu agrafe de păr pentru a crea acel „vârf” definit.

După ce răsucești secțiunile de păr îndepărtează-le de pe față. Se pot așeza în spatele urechilor, dacă ai fire de păr mai lungi.

Lasă părul așa cum este până când se usucă complet. Desfă ușor agrafele, treci prin fire cu degetele și termină cu un spray de setare.

Ca întotdeauna când utilizați cleme sau agrafe, mare atenție! Fiți blânde cu părul atunci când plasați clemele sau agrafele.

Nu lăsați niciodată părul prea strâns.

7. Folosește produse pentru breton în cantitate redusă

Știm că spray-urile de stilizare sunt prietenii tăi. Însă, ține minte că nu trebuie să folosești la fel de mult produs ca pentru întregul cap.

Cantitatea specifică va fi diferită în funcție de persoană. Sau în funcție de cât de mult breton ai. Începe cu o porțiune de probă. Mai apoi, te poți extinde, în funcție de preferințele tale.

Ține produsul în palmă, după cum este necesar. Astfel, poți controla cât de mult produs aplici în păr în loc de o aplicare dintr-o dată.

8. Crește frecvența de spălare

E posibil să fie nevoie să oferi bretonului o spălare suplimentară, sau două. Având în vedere contactul direct pe care îl are bretonul cu fața, acesta devine gras. De asemenea, poate acumula impuritățile de peste zi.

În plus, spălarea bretonului îți poate oferi o „bază” curată, la propriu. În aceste condiții, poți adopta alt styling dacă ai vreo „nebunie” în minte.

Concluzie

Există nenumărate moduri în care vă puteți stiliza bretonul. Cu și fără a solicita ajutorul instrumentelor fierbinți.

Poate fi nevoie de un efort pentru ca bretonul să arate cât mai bine. Dar munca nu este prea complexă. Doar câteva minute și bretonul tău se va usca perfect, așa cum trebuie.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top